What's Hot
    Showing 1 of 1
    0%
    0%
    • User Ratings (0 Votes)
      0

    California Science Center este un alt centru de învățare și distracție. Este dulceața bogată în exponate prietenoase pentru copii sunt de fapt interactive. Temele sunt variate, de la biologie la călătorii în spațiu și este o modalitate bună de a le prezenta copiilor tăi diferitele fațete ale științei. Pe lângă expunerea lor la ocupații ar putea lua în considerare în viitor. Există, de asemenea, un cinema IMAX, care utilizează imprimanta care uimește atât părinții singuri, cât și copiii.

    Un alt site emblematic este banda de apus de soare găsită în industria cinematografică de Vest. West Hollywood înseamnă viața de noapte, Melrose Avenue și bucuriile urbane. Din nou, parte integrantă a stilului de viață de la Hollywood pe care îl așteptăm de la vedetele noastre celebre.

    Silver Lake – Acest cartier rezidențial chiar la nord de Downtown și lângă Los Feliz (acasă spre Los Angeles Zoo și Griffith Park), chiar spre vest, are zone artistice cu cafenele unice, teatre, graffiti și galerii de artă – toate la fel de abundente. restaurant de dimensiune .

    Dar, după părerea mea, lucrând cu actori și alți profesioniști pentru a se promova mai bine, sunt convins că comercializarea unei mașini deținute anterior nu este așa ceva. Ambele sunt diamante brute care trebuie pur și simplu lustruite și plasate în mâinile potrivite – în fața celei mai bune perechi de globi oculari. În acest oraș, nu este vorba niciodată despre preferințele individuale, ci despre cine știi. Sau pe cine poți sta înainte.

    Hollywood-ul ar fi diminuat dacă Beverly Hills, Century City și Westside nu sunt acolo. Magazinele de pluș de la Rodeo Drive, bulevardul Santa Monica, străzile Sunset și Wilshire pline cu mașini scumpe sunt exact ceea ce trăiesc tabloidele. Toate vorbesc despre stilul de viață luxos care este Hollywood. Un salvator cultural ar funcționa ca Centrul Getty situat pe versantul dealului deasupra Brentwood.

    West Hollywood – Aceasta poate fi intersecția bulevardelor Santa Monica și La Cienega. Amplasat între Beverly Hills și Hollywood, acest oraș independent din punct de vedere politic – și fără mâncare fast-food fericită – are unele dintre cele mai bune restaurante, cluburi, magazine și expoziții de artă din zonă. WeHo, așa cum a devenit cunoscut, încă unul din centrul comunității gay din N.A. Cu o suprafață de aproximativ 2 mile pătrate, este un loc prietenos pentru pietoni, cu o mulțime de mașini contorizate. Printre punctele de atracție se numără 1 1/2 mile de Sunset Boulevard, deoarece Sunset Strip, banda șic de retail Sunset Plaza și cea mai animată porțiune a Santa Monica Blvd.

    Laguna Beach are mai multe galerii și muzee extraordinare. Se poate merge pe stradă o zi întreagă turând galeriile și, de asemenea, alte magazine foarte interesante, împreună cu o colecție foarte interesantă de fosile și minerale. Laguna Beach are, de asemenea, o casă de joacă minunată și câteva restaurante foarte bune.
    Ce zici de un timp de calitate cu iubitul tău? O plimbare pe plajă sau o plimbare cu bicicleta pe debarcaderul Santa Monica, care oferă covoare, pentru a vă elibera după o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice. Există, de asemenea, plimbări de distracție și, când se adaugă plimbare, veți ajunge pe plaja din Veneția, unde magicienii, artiștii stradali și halterofilii concurează pentru atenția dumneavoastră. restaurante Pentru mama folosește cumpărăturile disponibile la 3rd workout street Promenade din Santa Monica.|

    Showing 1 of 1

    Leave A Reply